Sprucedale Gardens

3

Information

Client: Private
Budget: N/A
Location: Croydon
Status: Planning Consented

This scheme includes substantial side and rear extensions to a house on a private estate in Croydon, South London, providing two additional bedrooms and a reception room to a family of five.

A 2m wide glazed roof draws visitor’s attention to the double height entrance whilst delineating the boundary between the original house and the new wing.

Re-cladding the house in timber and rendering brickwork in white modernises the existing building whilst referencing the new additions, helping to tie the two together.

We reconfigured the existing floor plans, changing the location of the staircase and front entrance to better integrate the additional space resulting from the extensions.

More Images

Drawings

Development

Let's Create Your Home's Next Chapter

Wondering what comes next?

Fill in the form below with your project details and we'll respond in 1-2 days.

9 + 5 =

Book a complimentary 45 minute video call or face to face meeting

View and book here

0203 794 8128